国际交流与合作处
 设为首页  |   加入收藏
 首页 | 部门概况 | 新闻速递 | 合作交流 | 外国专家 | 出国出境 | 留学生 | 学生交流
留学纵览
当前位置: 首页>>留学纵览>>正文
留学生学历课程
2018-05-03 16:44   审核人:

课程类别

课程安排

课程说明

学位课程

本科课程

凡符合申请条件者,在提交材料经过审核后,可以攻读我校本科学位课程。课程不限。

淮海工学院下设18个二级学院。

“海洋科学与技术”成为全省唯一的海洋类优势学科;

“机械工程”、“化学工程与技术”被列为省重点培育学科;

“控制科学与工程”、“计算机科学与技术”、“测绘科学与技术”和“生物工程”被列为省重点建设学科。

研究生课程

凡符合申请条件者,在提交材料经过审核后,可以攻读我校硕士学位课程。课程不限。

Course Type

Course   Title

Course   Schedule

Course   Description

Degree Course

Undergraduate Degree   Program

All eligible   applicants will be able to study for the undergraduate degree program after   the submission of the materials. The curriculum is unlimited.

HHIT has 18 secondary  schools  .

Ocean Science and   Technology is the only preponderant discipline of its kind in Jiangsu   Province.

Mechanical Engineering   and Chemical Engineering & Technology have been listed as key provincial   developing majors. Control Science and Engineering, Computer Science &   Technology, Surveying and Mapping Science & Technology, and   Bio-engineering have also been impo rtant developing majors in Jiangsu.

Postgraduate Degree   Program

All eligible   applicants will be able to study for the postgraduate degree program after   the submission of the materials. The curriculum is unlimited.